melodifestivalen ?


Kvällens fråga
kollar ni på melodifestivalen? Själv tycker jag att det bara är allt mer tråkigare och tråkigare för varje år. förut var melodifestivalen mycket mycket roligare än nu, eller vad tycker ni ?

gammla godingar ;
Lordi och After dark

 

Emma

julia kommer hem från thai imorgon !


bild på mig & julia för ett år sedan

SPEAK

FILM TIPS
såg filmen speak häromdan, den är verkligen jätte bra. kristen stewart är huvudrollen, den söta bella ifrån twilight. men speak var verkligen skit bra, en film som ni borde se! Filmen handlar om Melinda som spelas av kristen stewart, hon slutar att prata efter att en traumatisk händelse som skedde under sommarlovet och när hon börjar hig school igen så har alla hennes vänner svikit henne och hon är ensam till och med hennes föräldrar är så själviska och inte märker någoting. Melinda är som en skugga men den enda som ser henne är hennes bildlärare som säger att man kan uttrycka sig genom att måla och låta bilder tala. Och med den hjälpen börjar hon prata igen och talar om sin mörka sanning som hon varit tyst om, som fick hennes röst att tystna.


tjingeling

ka-tjing älskade läsare. idag såå har det varit skit kallt ute, var med min älskling idag. vi åkte till stan och kollade runt, vi köpte nudlar, de är skit goda. sånnadär thainudlar från thaishop (a).. muuuums ! me like. åh imorgon är det söndag och sen är det skola, fan vad boring. en vecka lov till skulle inte sitta fel ! och imorgon kommer min söta julia hem från thailand :) .. i miss u hunny. biiiiig love från emma



XoXo

R.I.P MITT KORT

...igår åt bankomaten upp mitt kort !! skulle köpa converse som jag hade lagt undan så tar den mitt kort !!!!
skit, men oturen är alltid med mig för ni som inte vet.




Emma

jag älskar dig


oj shit !



emma lever emma lever

förlåt för den dåliga uppdateringen. men har inte haft tid till data o.O ...!
i veckan har jag vart med min pojkvän träffat fanny, det var typ hundra år sedan vi hade träffas. det var sjukt skönt att få träffa henne igen, vi var i stan och chilla. sen har jag vart med mina två otroliga kompisar, jennifer och therese. haha alltid lika kul att få träffa dem. tjejer jag älskar er !, men nu så sitter jag hemma och myser med min pojkvän.. min mamma fyllde år idag så gratta henne och lite sånt (: ..

ha-ha jag, jp & täss köpte B&J glass, vi krigade om pengar i 30min.. alla skulle lägga ut 40kr för coca-cola, chips och glassen.. men vi var alldrig riktigt smarta att inse att vi inte var skyldig varandra något, asso vi är töntar så ni vet. haha vi hade till och med problem hur vi skulle dela upp glassen, sååå dramatiskt ;D.

Före och efter


Pussar från emma

...

att en person kan få en att må dåligt. man orkar inte vara stark jämnt och till slut gör det för ont att vara stark...

videobloggen,

att vara seriösa är inte riktigt vår grej, det tog en stund för att få till det. Men ja som ni ser klarade vi oss inte riktigt till slutet men jag tyckte vi gjorde ett bra försök, vad tycker ni?  :) något vi ska fortsätta med?

Kisses, F


felicia packar

hola amigos ..
nu håller jag på att packar , hittade min klänning från topshop den färgglada jag köpte i sommras jag knappt hann använda. men hur fräsch är inte den till en brunbränd kropp? provade den nu, nja just nu är jag ganska så eller inte ganska jag är rent ut sagt vit. fy vad ajg längtar tills jag blir brun, man känner sig 100 gånger så mycket fräschare, eller hur ?.  så den är ett måste i min packning , hitta även lite annat smått och gott, plus min nya leopard bikini ni vet den från h&m , aja back to the packning . kisses


till en brun kropp så är det great !
lägger in videobloggen nu också ,
Felicia '

feliciiiiaaa

hejsaaan duudees .,
nu är jag hemma och har vart det ett tag skolan var helt okej, provet gick bättre än förväntat ! weei .
Nu är det inte länge tills jag åker,  jag kommer faktiskt ta med mig datan så det blir något inlägg ibland även fast jag befinner mig nästan på andra sidan jordklotet !
Ikväll ska jag packa och plugga lite, mest packa, solglasögon vår minitv/dvd fixa med ipod min rosa digitalkamera packa ner min rosa laptop fixa lite med medecin krämer och sådana tjejprylar hah. kläderna har jag i stort sätt packat så det är ready.


Therese och ina har vart hemma hos mig och jag har sagt farväl till dom, fyfan i helvete vad jag kommer sakna er två.
sen finns det lite annat folk jag kommer sakna också självklart, sofia tex., ;)

Vill ni se en videoblogg ? jag och therese har gjort en , något ni är intresserade av att se ?


Felicia Åkerström

emma love...


kommer sakna dig f



felicia
raring kommer inte hinna träffa dig innan du åker iväg till thailand eftersom är sjuk och kommer inte ha något tillfälle att se dig. men hoppas verkligen du kommer ha det skit bra i thailand! våga inte sola för mycket (a), du kommer få mig att känna mig som en medlem i vampyrfamiljen cullen, ha-ha. kommer sakna dig enormt mycket, i love u felicia !
/ emma

om jag längat tillbaka, ja?

ååh jag vill verkligen tillbaka till new york, var där förra året i en vecka med mamma, gissa om det var underbart? jaa! hade det super mysigt där, vi hade dessutom hotelet mitt i manhattan bland alla skyskrapor... åh min mamma och morbror ska åka dit senare, kanske får följa med. bilderna är tagna av mig så ta inte dem tack..
 i miss...







Emma

emma bloggar

tjingeling , åh förlåt för jag inte bloggar så mycket nu men jag orkar inte tillbringa tiden framför datan för är fortfarande skit sjuk. pallar verkligen inte vara sjuk, uuuush! skulle inte förvåna mig om jag är sjuk hela lovet, hade set fram emot det här lovet eftersom det skulle vara det första lovet jag kunde göra något riktigt kul.. hallå ? jag kan gå normalt ju.. satt ju för det mesta bara inne på hela jullovet, shiiit boring... Men ska försöka hålla igång bloggen fast felicia nu sticker :o , hon ska till varma och soliga thailand -.- , vem är inte avundsjuk?



Pussar från emma

some good things

  •  En dag mindre tills jag åker till thailand, imorgon är det en dag kvar.
  • Jag är friskare , hostar inte lika mycket. ingen feber
  • Har pluggat klart med min no, kan det helt okej..
  • Sista skoldagen på lite mer än två veckor imorgon
  • påfyllningen i min resekassa, mera shopping !

Japp några posetiva saker i mina just nu så gråa vardag, imorgon får jag inte glömma emmas j*vla twilight bok, ha som jag glömmer alll the time, den verkar inte vilja komma tillbaka till dig emma hah, det kan jag förstå (;
nej men emma boken kommer , förlåt för att det tagigt sin tid ^


Här kkommer jag befinna mig snart , ohyes !
Kisses / felicia

fortfarande sjuk

hejsanhoppsan,

jag hoppas ni mår bra, för det gör inte jag hah.
Pluggar lite men går inte så bra, det sätter sig inte i hjärnan liksom . det går in men sedan ut  igen..
Jag är så trött på det här vill bara vara 100 procent frisk nu, nu på en gång.
Aja har inte så mycket att skriva om eftersom det inte händer mycket aalls ,
Vakna tv plugga äta sova, min dag kortfattat , så hah, hörs senare

Kisses / felicia
'

f ' minnen


Sköndals centrum, Stockholm

Två "fjortisar" står på en busshållplats när dom ser en blind man gå över vägen.
Fjortis 1: Fan, jag skulle aldrig våga gå över vägen om jag vore blind!
Fjortis 2: Nej! Hur vet man om det kommer någon bil liksom?
Fjortis 1: Eller hur! Tänk att vara blind, då kan man typ inte ens använda mascara eftersom man inte ser vad man gör!
Fjortis 2: Det har du rätt i! Tänk, livet skulle suga om man vore blind!
Fjortis 1: Shit han kollar ju hit! Göm dig för fan!



gammal text, gammal bild .
kissies and goodnight / felice


 


me like


Söta eller hur ?
Imorgon är det onsdag, shit.
Sen torsdag, sen åker jag till thailand !
Längtar så mycket !
/ Felicia

dress like a princess

Gud, det här är ritkigt svårt.

Nja ja letar efter en klänning till balen, en klännning jag ska få sy upp i thailand. Då kan jag ju välja allt själv så den blir precis som jag vill ha den. Men problemet ligger just där? jag vet inte hur jag vill ha den, kort eller lång ? Färg eller vit/svart? Enkel eller pompös? hah gud vilka i-landsproblem !



jag älskar båda dom här klänningarna , sjukt fina ! men inte kanske någon kandidat för balen , lite för obaligt . hah
Vad tycker ni ?  Puss F

sjuk....

bajs bajs bajs bajs.. pallar inte vara sjuk igen.. skit jobbigt ! har as ont i halsen och magen, snurrig i skallen också..måste bli frisk till helgen för vill träffa fanny :( ! har bara vart hemma idag och sovit, kollat lite på tv, soo boring.
Precis när jag börjar kunna gå utan kryckor så fucking blir jag sjuk,. men måste bli frisk snart, sväljer fan en halstablett ask på en timme, så det ska funka (a).. hoppas ni är friska i alla fall. pussar från E


suck

atomnr och masstal för en poton , suck orkar inte med allt det här vill bara lägga  mig kolla på en film med en kopp te och knarka sönder strepsils .


bajs

Felicia

f' godmorgon

hejsan sötisar !
Jag vaknade för en stund sen, har inte kunnat sova så great eftersom jag hostar realtivit mycket.
Nu känns det faktiskt lite bättre, men om det blir sämre ska ja åka in och ta prover så ja kan få medecin..
Aja idag åste jag plugga trotts mitt tillstånd hah, no no no för hela slanten . suck suck suck men vad gör man inte om man är typ stöörsta g333k333n 3v3r ?Skämt å sido , nu ska ja läsa om atomer och massa onödigt kraffs...
hoppas ni har en härlig dag, puuss på er
Feliciaaa


mitt och inas umgänge i lördags, haha

en liten bild på mig också innan jag går !
<3



gårdagens outfit

bättre sent än aldrig?, vanlig enkel ouutfit !

Kofta- Cubus
Linne-H&M
Jeans-GinaT

Puss /  Felicia

JAG LEVER (nästan)

tjillevippen,
det var ett rejält tag sen nu, har inte bloggat sen torsdags om jag minns rätt?
Jag har inte haft någon ork till det , men nu är jag laddad för att blogga mera !
Tyvär har jag blivit lite sjuk (passande när jag åker till thai på fre) hostar väldigt mycket och har nu även haft lite feber.
Fyf*n vill inte bli sjuk till thailand, tur att jag är ledig imorgon så jag kan krya på mig lite! Hoppas jag blir frisk .
Aja min dag har vart sådära, musik prov gick väll okidoki (fult jag vet men mitt och inas lilla uttryck idag). SEn nationella svenska muntliga kunde gått bättre. Wellwell, hoppas det är bra med er!
Letar just nu rrunt efter balklänningar, som ja ska sy upp i thailand? Någon som vet en snygg klänning? Ge mig tips vart man kan hitta?
Tack på förhand och maany kramar från Felicia

Funkar inte ladda upp bilder nu :'/ lägger in nån senare <3


parvante ?

haha fett rolig vante, vad tycker ni ? inte så att man skulle gå runt och använda den med någon. haha sjuka ideér folk får ha-ha, ciao !



Emma

tretton år !?

omg omg ! , den lilla killen är bara 13år och är redan pappa ! han är ju fortfarande en liten snorunge, och flickan som är mamman är bara 15år. det är helt sjukt, vad tycker ni?
det kan iaf inte vara helt normalt att skaffa ett barn när man är 13år ?, överdrivet.. hela hanns framtid lixsom, poff ?.

 

Emma


i miss you twini..

fanny fanny... fanny jag saknar dig verkligen. längtar skit mycket tills vi ses, helgen? ehm ja! det blir verkligen ett måste. haha sorry för de fuckade bilderna, men de är obeskriga. raring du är saknad!
ur gullig sötnos ! fannywesterberg.blogg.se

från 6an nångång


ha-ha förra vintern


i sommras ?


By emma

första dagen för veckan


Emma hära
hello sötnosar !, måndag idag.. = tråkigt. håller typ på att bli sjuk igen, bläääää ! har sån jävla tur, my life. Den här veckan är sjukt skön, lediga på torre och så har vi inga prov eller jobbigt skit innan lovet.. och felicia åker till thailand på fredag :o .. men hon har lovat mig att packa ner mig i hennes väska (a) blink blink ..hah. Idag hade jag håltimme i typ mer än 2timmar, så jag var med lissi, sofie och jeanette på rasten.. jag och sofie gick och köpte lite godis (a) haha.. sista lektionen var engelska, med förvirrade jacob.. skit snurrig i huvudet! han vet knappt sitt eget namn..
puss på er ,

igår..

fyllde jag år :).. var med min älskling, det var ju alla <3 dag ju.. ehm vi gick på bio senare på kvällen och såg bröllopsduellen, ganska bra. Fick pengar och kläder igår.. så ska ut på STOR shoppingrunda snart, hah. ska få ett par converse snart och ska beställa en skinjacka från chicy.se :), me like! .

så här ser jackan ut som jag ska beställa :)



Pussar från emma

Snabb fråga till er..

vilka av adidas byxorna tycker ni är finast ? röda eller lila ?
ska få nån av dem, men vet inte vilken jag ska välja..hmmm hjälp ?..
funderar på de lila men endå röda, svåååårt !



/ emma

THE GRUDE 3 HOS MIG NU

hello sötnosar, emma hära.
är med min underbara pojkvän nu, vi ska kolla på film snart, the grude 3 :).. haha jag kommer bli rädd !! ska berätta en ointressant sak nu, ella fall för er , jag kan gå nu :D! eller lite , är lite mongo i trappan och går som en snigel men och :).
JUSTE !,  IMORGON ÄR DET ALLA HJÄRTANS DAG OCH JAG FYLLER ÅÅÅR !!, 16 YAAAOOOU ..
och så kommer släkten under dagen, sen så ska jag och viktor åka in till stan och äta och kolla på bio, vi har inte bestämt vilken movie än, men det är löst snat :).. inte twilight iaf :(.... viktor hatar den haha, fan till tönten. ska vara social med maah boy nu, hörs imorgon.
puuuussar från emma


EMMA

DAGENS ;
linne från hm
kjol & tajts från gina.t

ja vill ha sommar


ja rubriken säger allt , är galet trött på det här kalla slasket och snön och kylan, ursch !
Men ska inte gnälla, vem är det som åker till thailand om 8 dagar?
Puss  Felicia

svar på era frågor

Någon undrade vart jag köpt min mtv tröja. Såhär ligger det till. Den tröjan har jag inte köpt utan jag fick den av min pappa som i sin tu fick den av mtv.  Eftersom han jobbar ihop med dom.

Det var någon som frågade vem steijner var och ja , det är en kille i min skola filip heter han. men vi känner inte varandra så bra, vad mer vill du veta ? ^

sen var det någon som undrade om jag och ola inte var tillsamans längre, hah och du har nog fått det om bakfoten, jag och ola har aldirg varit tillsamans, men däremot är vi goda vänner , ibland ^


                                                                                     Felicia   Åkerström

kungsberget

h ejsan hoppsan,

nu är jag hemma, min dag har vart toppen bra, sjukt roligt! bra väder trevligt folk ja riktigt härligt.
Jag therese och Sofia började åka själva ett tag, efter det träffade vi gordon steijner hugo mathias och hjalmar och åkte med dom för det mesta, kul.   det som var lite mindre kul var när gordon och hjalmar åkte på mig och therese i ankarliften vi skrek som två rädda  grisar, båda vi är lite smårädda för liftar , hehe.
Sen var det lite kul att gunga i sitliften hah, bussresan gick bra, hemvägen var roligast !
jaja, lägger in några bilder .

puss

bussresan dit, lite folk .

mina therse och sofias skidor !

sofia therese och jag i liften


jag , riktigtfulbild , men bara föratt...

PLUGGAR

tråkigt och jobbig.................
puss på er sötisar
/ E

snart snart...

hello söta läsare ! kom hem från skolan nyss och ska plugga lite inför so provet jag har imorgon. not fun. om 3 dagar fyller jag år :), på alla hjärtans dag ! blir 16, wow. men längtar. idag har jag inte gjort något annat än att vara i skolan, inget specielt hände, bara några få lektioner. Meen nepp, nu måste jag plugga vidare, puss på er (h)
/ Emmma


14 feb maah födelsadaag :O

dagens enkla


var tvungen , haha
aja nu ska ja sova .
PUSS / felicia

goodnight

nu är det dags för lilla felicia att dejta kudden, har käkat lite och packat tills imorgon så nu är det mesta klart.
Jag har bestämt mig för att ha jacka imorgon, men inte den svarta peak ja fottade utan en annan rosa peak jacka (aa)
ni får se den imorgon eller något , så om ni undrara varför ja inte bloggar imorgon är det för att ja, jag är borta hela dagen åker vid sju kommer hem vid halv åtta kanske!,
aja ska sova så ja orkar skida imorgon , puss till er alla



yes, i'm lovin it<3
Felicia

bla-bla



hatar prov. ush... pluggar till so prov, både mellankrigstiden och andravärldskriget, blablablaa det är tråkigt, tråkigt ! men i alla fall, ciaao sötnosar. idag har det var det den tråkiga-dagen, lektion från 8 till 4 jobbigt.. ska äta nu, så bye suckers!
love from emma

huvudvärk

hejsan  sötnosar !
hoppas ni mår bra, ja skulle må toppen om huvudvärken inte dunkade i mitt huvud.
aja det går nog över snart ska äta och ta det lungt en alvedon kanske, ?  skolan idag var helt okej , var tvungen gå på två svenska lektioner men annars var det bra.
jag och therese åkte hem till mig efter skolan ,  kollade på lite kläder tills imorgon när vi åker till kungsberget för en härlig skiddag, tyvär när ja och ola kollade vädret idag var det tjugo minusgrader, fyfan säger jag bara , det måste bli varmare tills imorgon ! , kan inte riktigt bestämma mig om jag ska ha min peak jacka eller goose väst ? ilandsproblem verkligen !


väst eller jacka ?

felicia åkerström

VILD ?

TJINGELINGE PLING EMMA HÄR
...när jag tog bort gipset idag frågade läkaren om jag var galen eller lättare sagt vild eftersom jag hade lyckas tagit sönder mitt gips, hah halva delen hängde.. pinsamt hah. och när vi träffade min läkare sen så sa han att mitt ben såg ut som en gammal gubbe i någon film, kommer inte iihåg vad det är för film.. han föddes som 60-åring tydligen, med rutten hud. euuuiw ! , hah men han skämtade. jag hoppas det (a) haha, men nu ser mitt ben normalt ut! fast min fot har typ krymp 5 cm ;o , på bredden, haha den är skit liten, hah tja tönt. ska äta nu, ha det så bra sötnosar !
Puss / emma


felicia=trötter

hejsaan !
en fullpackad dag , inte en ledig stund lektioner och föreläsningar hit och dit, hah är inte van vi som max har typ 1 lektion om dagen!
Jaja, som tur är fick vi suta tidigare, klockan ett. efter det åkte jag hem tog en liten omväg för att ha sällskap med thres och elin, kollade en liten snabbis på en mössa ,  utan resultat.
Aja nu småpluggar jag lite granna, matte och no. Inte kul!  Imorgon är det tisdag och skola + tennis. På onsdag är det kungsberget ! Wooho! , sen torsdag är jag ledig sen fredag skola och helg .
Vad fort tiden går och nu har jag även räknat ut att jag har sex skoldagar kvar tills jag åker till thailand, me like!
aja ska fortsätta med pluggningen ! ,
puss på er !

dagens outit
linne- bikbok
jeans - tiger of sweden
klocka och armband- ur och penn

FLAAAJS

OOH WALLAH


ka-tjing läsare ! , ska berätta en sak nu, jag har tagit bort gipset !!! oh ni ska förstå hur skönt det är utan gips efter 3 hela månader.. fast ska inte göra er äcklade nu men fyfanvad skarrigt mitt ben var, hah pratar inte om det. jag är hemma idag för vi var ju på sjukan oh så har skola idrotsdag eller vad det heter, när man kan bowla, spela tenis, skriskor och sånt.. så jag är ledig, cillipilli.

CIAO BABES ! , looove yaaah..
/ emma

rubrik

tjillevippen,
har inte uppdaterat mycket idag men har pluggat. Är skitseg faktiskt även fast ja tagigt det relativt lungt i helgen. aja, på onsdag åker ja till kungsberget med skolan,  men alla ska inte med men det blir ja therese och sofia i backen , ha får se hur det går . Aja hörs senare
. puss


haha ja i sälen vid julafton nångång.

ja tack

till forever21 i stockholm !




kvällens outfit

hejsan igen, kom nyss hem , bion var faktiskt jätte bra. men som alla mina vänner sagt var boken bättre och det kan jag hålla med om. Både jag och carolina försökte sitta och hålla tårarna inne, men det var svårt, ganska sorglig var den men endå grymt bra, värd att se!


thres svart siden linne- gt
svart tjocktröja- gt
jeans- tiger of sweden
halsduk- burberry london
klocka-urochpenn

Till dig som undrade vart man kan köpa Tiger byxor så finns det om du bor i stockholm, på bland annat åhlens city och pub och nk. Dom ligger runt 1000-1200 kronor!

puss / felicia

f'senaste inköpen


linne

svart skjol

bas tröjor

små nödvändiga saker..
aja håller på att fixa mig ska in till stan möta upp carolina och gå på bio . mysigt. hörs <3
Felicia

slapp lördag

hejsan bloggläsare .
gud idag är jag riktigt trött, känner att ja inte kommer orka göra mycket idag. om inte Carolina svarar och vi går på bio senare ikväll. Men har endå lite att göra idag

Städa rummet , ser inte bra ut kläder över hela golvet [ ]
Visa er mina nya kläder [ ]
Läsa min twilight bok+ översätta en text [ ]
se över litet kläder tills thailand [ ]
bio (kanske) [  ]


Yes, där har vi det. Dagens planer vi får se lite hur det går med dom. men puss på er så länge. Vad ska ni göra idag?

bjuder på bilden, tagen för nån vecka sen.
felicia


felicias friday

är jättetrött just nu så beräättar lite kort om dagen, började med skola inte´kul . alla irriterade sig på mig och min bok , brandlarmet gick och ola och henke rev i min bok.
efter skolan åkte ja och therese hem till mig åt lite och så sen  träffade vi jennifer. va med henne åkte till donken satt där  några timmar åkte hem till jennifer och snacka och grejer., det var min fredag , helt ok kul ! ska sova nu updaterar bättre imorgon


bild från igår ....

En trött felicia

Hmm..

tjenixen emma hära, är typ frisk, lite snurrig i skallen men det är jag alltid så frisk, ja? hoppas ni är friska i alla fall! gör inte så mkt, var hemma idag igen, chilli chilli. vad ska ni göra i helgen ? :), det var länge sen ni kommentera, hmm.. i helgen ska jag inte göra så mkt, pluuugga och träffa min älskling, har prov i veckan som kommer, ush. Kommer inte blogga så mkt i helgen, som alla andra helger men ska verkligen försöka.. har ni några ideér om något som vi kan underhålla er med i bloggen ?, men om det är nåågot, kommentera !, pusspuss

rakt eller lockigt ?


 

/ emmaa


kebab

nationella proven idag gick faktiskt helt okej bra, jag valde att skriva krönikan och den vart ungefär tre sidor lång, lagomt !
efter det skolan vart det en tur till gordon, andreas tog snygga bilde som ni ser nått inlägg ner. Sen åkte jag hem plugga lite, sen åkte vi och käkade kebab. hah, det varr gott men åt inte kebabrulle utan tallrik :) smaksens !
aja har kollat lite tv och läst min älskade bok kan inte slita mig från den , så nu ska ja gå och fortsätta med min sträckläsning,
PUSS'

hehe ,

dagens outfit
blus- gt
jeans - tiger of sweden
Felicie'


TORSDAG


tjalå, inte gjort någoting idag, åkte till skolan och gjorde nationellaprovet och sen kom pappa och hämta mig, skit jobbigt att vara sjuk. har skit ont i magen och huvudet fortfarande... hoppas verkligen det har gåt bra för mig nu.. men men, ehm tror jag går till skolan imorgon, jag venne om jag orkar eller inte, får se.. kommer bli skönt med helg, och på måndag får jag ta bort gipset, wow! , skulle igentligen tagit bort det idag men jävla skit prov kom ivägen -.- , har kollat på wild child idag, den var faktis bra !, bättre än vad jag trodde. ehm jaah, ska försöka äta något om min mage acepterar det, har för det mesta bara levt på nudlar -.- .. ciaaao

PUSSS & KRAAAAM EMMMAMAAA


gg



snyggadde


hah


felicia hära

hejsanhoppsan
nu sitter jag hemma hos gordon med adde och tässanT ,  nja vi gör inet mmyclet dom spelar spel på mobilen , ha n00bs !
aja ikväll ska ja äta kebab om någon undra , första gången i mitt liv !   historiskt ögonlblick
aja nu ropar therese att det är made på tv, så tjingeling !

me like

jävligt bra enligt mig , har fastnat lite för three floors down med kim ! hahah fan sista pogramet :'/
ja, och Janet hon är j*vligt bra  hon också !!
aja dags att sova, nationellaproven imrgon svenska uppsatsskrivning nej ja är inte så nervös
puss


 


Felicia Åkerström

yes

nu är jag ruggigt trött...  Så nu ska jag bara koppla av resten av kvällen om lite mindre än en timma börjar made in sweden MÅSTE SES , sjukt bra pogram som jag vägrar missa!
Fram tills dess blir det nog lite läsning av min nya twilight bok mamma köpte till mig ettan på engelska och tvåan (när jag hör din röst) på svenska.  Har redan börjat läsa lite, man blir typ beroende kan inte sluta läsa, låter som en liten tönt ? men det kanske jag är hhah. Aja ska fixa lite varm oboy och kanske lite kladdkaka till.  så glöm inte made in sweden 21.00 på tv4.

Puss

Mina nya böcker .

Najs

felicias onsdag

hejsan sötnosar!

min onsdag har varit helt okej faktiskt . Började dagen med en engelska lektion , nja övad lite inför natinella provet både muntligt och skriftligt.  Satt ett tag och snackade med ola hjalmar och therese , sen åt.  Maten var sådära, hade högre förväntningar haha spätta var det iallfall med en smak av järn, ingen smaksensation direkt !
Sen åkte ja ola therese och hjalmar till globen köpte pez som vanligt och bråkade lite om dom också,  tills vi gick till gullmars och åkte till idrotten!,
Idrotten var helt okej den också, det var dans, haha jag och therese var mästare dära. ett mvg tror vi på haha (aa)
aja skriver mer sen dags för lite krubb haha ,
så puss..


hjalmar och ola  :)

hjalmar på glitter

jag idag, dagens outfit.
jens- tiger of sweden
tubtop-gt
skjorta- benetton
jacka- zara
Felicia

kallt

godmorgon ? eller vaknade nyss.. fortfarande sjuk, och det är iskallt hemma -.- ..för våran värmepana har pajat :o , så vi har massa fläktar och värme ljus, yeah -.- , att köpa en ny kostar typ 30 000, så vi väntar på en reservdel som kommer om en vecka typ .... otur. så ingen värme, men vårt värmvatten funkar iaf, hah annars skulle vi väl köpt en ny :P... sitter och äter daimglass, mums,. men jag ska leta efter någon frukost nu, vi hörs sen. pussar (h) / emmmaaa




sjuk -.-

Emma hära ,
tjena, shit vad länge sen jag uppdaterat.. men jag har vart sjuk/ är sjuk.. så har inte orkat eller "haft tid" , har haft mycket plugg i skolan och lala.. men jag ska försöka uppdatera nu.. Kan berätta lite kort om helgen, var med min älskling lite, på lördags kvällen gick vi och några till ner till klipporna ( viktor fick bära mig ner dit ) , och så eldade grabbarna lite. och jag frös ihjäl. ehm jaa, sen har jag bara legat hemma och vart sjuk.. Juste den 29 jan firade vi ett helt år, 1 år (a).. men ska gå och lägga mig nu, har skit ont i magen och skallen. hoppas ni är friska iellafall, och sorry för dåliga uppdateringen, får tacka felicia att hon har underhållit er. pusss / E

bild från new york förra året ,

hemma igen

hejsan, nu är jag hemma igen , jag och ina hade en trevlig stund i farsta. Åt niceprice på burger king och kollade i några affärer , har försökt sätta på lösnaglar också , inte min  starkaste sida, naglarna fastnar på allla möjliga olika ställen förutom på naglarna. tummnageln gick inte bra alls , resultat blev naglar på alla fingrar förutom tummen där jag typ råkat riva upp skinet, fy det svider som fan. typiskt mig!
Aja nu måste jag plugga och ladda till nationella proven imorgon heh, så vi hörs senare.
kisses


muums .

resultatet , hah ,
Felicia

plugg

hejsan, nu är vi trötta på allt plugg så vi tar en tur till farsta , inte mycket shopping men lite mat iallfall. 

felicia och ina två små trötta plugghästar.
haha ina fick lite skrivkramp och tog en "cool" bild enligt henne. hha sötnos !

haha, fin va ?
hoppas ni haft en trevlig förmiddag !
Felicia Åkerström

ina är hemma hos mig

hejhopp i kalsongen
 nu ligger vi i min säng och ja bloggar lite , haha . idag ska vi plugga lite sen kanske vi hittar på ngt annat skoj, vi får se.
Men nu måste jag vara lite social med ina, lägger in dagens outfit senare när jag fixat mig och så, fast tyvär är mitt smink hemma hos elin så vi får se. Ska ladda lite till nationellla imorgon också, så yeah , cya later aligator.


fillan och inan

sista inlägget för idag

holahola,
nu blir det ett sista inlägg för idag. Imorgon har jag som sagt ingen skola, det är verkligen jätte skönt. Men Ina kommer hit imorgon vid 11 och pluggar engelska med mig, vi är på samma steg och kommer ingen vart.  Ett väldigt svårt och tråkigt steg enligt oss! Sen får jag se vad som händer, hade tänkt att lägga in lite av mina kläder jag köpt den senaste tiden och visa er, kan det vara något ? om ni har något tips på vad vi kan skriva om så skriv det i en kommentar här nedanför så blir vi glada!,   nu ska jag kolla på en film och hälsa på johnblund, hih . puss

Felice  '


f' update

Nu har jag inte alls mycket saker för mig, det märks säkert eftersom ja bloggar lite mycket.
Men har kollat lite på film sen har jag skrattat åt min pappa som har gett sig på ett desperat försök att laga ett par muffins med banan och choklad om han lyckas blir min mage glad iallfall.
Har också lekt lite med min nya supersnygga kamera, men känner mig endå inte riktigt sysselsatt .
Lite trött och inte på så bra humör faktiskt, plugga ? , det är något jag borde göra, men usch fy nej , orkar inte !
Något posetivt finns det iallfall det är att om 19 dagar åker jag till thailand , 19 dagar det går inte att förstå. Särskilt när dagarna flyger iväg, så snart är jag i paradiset  igen , I love it . aja ska hitta på ngt kul nu guitarhero kanske ?
puss

här kommer jag bo i två veckor

F

f ' bilder från igår/imorse


henke och felicia (jag)<3

Felicia och therese / Therese och felicia ? :)

kvällens snyggaste

gordon och elin i frukostbordet

två nyvakna tjejer , elin och felicia .

här forsade thereses tårar . hahah
det var några bilder från igår , skriver mer senare .  p&k  / felicia


F e l i c i a

haaallå , ¨
Nu är jag hemma igen, kvällen igår var väll nja . sådära . började bra men ah ...
Jag sov hemma hoss elin iallfall med therese och även gordon, vi kollade lite på björn gustafssons nya film , skit kul hah.  sen vaknade vi åt frukost rostade mackor och coola ,  lagomt nyttigt!
Sen gick gordon hem och det vara bara vi tjejer kvar, vi kollade på lejonkungen , ÅÅH ,  haha therese började gråta (som vanligt)  och ja  lite udda komentarer kom också  som tex  : "fan om simba skulle vart mänsika skulle han vara jävligt snygg" -  hah,  men ja kan fakttiskt hålla  med lite om det? .
aja ska  lägger in några bilder från igår alldeles strax ska ladda in dom först ,  
kiisses .

Felicia Åkerström

RSS 2.0